Over Kelly

Aloha, lieve vrouw!

Mijn naam is Kelly de Kraker en ik ontvang je graag in mijn Holy Health House in Den Haag. Met veel rust, betrokkenheid en passie begeleid ik je om vanuit liefdevolle zelfzorg je borstgezondheid en leefstijl te verbeteren. Ik geloof dat elke vrouw alle kracht en wijsheid bezit om zichzelf naar een hoger plan te tillen en te helen van alles wat haar niet dient. Zeker voor onze borsten is er vaak nog weinig (positieve) aandacht, er wordt ons niet geleerd hoe we deze het beste kunnen verzorgen. Daar wil ik graag verandering in brengen.

Ons lichaam is ons heilig huis en verdient alle aandacht en liefdevolle zorg. Het bestaat niet alleen fysiek, maar ook op andere niveaus zoals mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Daarom is het belangrijk om naar al deze lagen te kijken wil je echt stappen maken in jouw gezondheid. Door je open te stellen en je te verdiepen (in jezelf) zul je tot de ontdekking komen dat jij jouw eigen kompas in je draagt.

Ik wil je graag inspireren, leren en laten voelen hoe je hier gebruik van maakt en daarbij reik ik je vele (wetenschappelijk onderbouwde) voedings- en supplementadviezen, leefstijltips, ondersteunende borstbehandelingen en massages aan. Gebaseerd op de duizenden jaren oude wijsheid van de Chinese geneeskunde, Westerse natuurgeneeskunde en het Hawaiiaanse gedachtegoed. Het geeft je meer inzicht, diepe ontspanning en grip op je (borst)gezondheid. Ik kijk ernaar uit om je vanuit een warme, veilige en huiselijke sfeer te gidsen bij dat proces naar een gezonder en gelukkiger leven in balans, waarbij jouw levensenergie weer voluit stroomt.

E Komo Mai (wees welkom).

Mijn helende pad

Zoals ieder huisje z’n kruisje heeft, is ook mijn leven niet altijd even makkelijk geweest. Geboren in een warm, liefdevol nest met onbezorgde kinderjaren was de basis, maar dit werd ruw verstoord door het overlijden van mijn moeder (aan de gevolgen van borstkanker) op mijn 15e en mijn vader (door suïcide) toen ik 24 was.

Vanuit een donkere periode van verdriet, eenzaamheid en depressie tijdens mijn jongvolwassen jaren, ben ik intuïtief gaan speuren naar manieren om me beter en gelukkiger te voelen. Er was een sterke innerlijke drive om mezelf te helen en ik startte een zoektocht naar wat voor mij werkte en bij mij pastte.

Daarnaast was er ook altijd een grote aantrekkingskracht naar het mysterie van het leven en liep ik rond met de vraag: “Waarom zijn wij hier?” Het diepe verlangen om dat allemaal te begrijpen en om me natuurlijk ook vitaler te voelen, heeft me op het innerlijke, helende pad gebracht van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijnsverruiming en zelfgenezing.

Daarbij heb ik ontdekt hoe belangrijk het is om goed voor mezelf te zorgen. Niet alleen qua voeding, beweging, ontspanning of in materiële en financiële zin, maar ook expressie geven aan mijn behoeften en innerlijke wereld. Mijn emoties durven voelen, uiten en laten stromen. Mezelf en anderen begrenzen in wat goed is voor mij.

Van de mooie reizen die ik in m’n eentje gemaakt heb, alle zelfhulpboeken en opleidingen, psychologen en therapieën, retraites, plantmedicijnen en natuurlijk het leven zelf met alle verlies, teleurstellingen en tegenslagen heb ik veel geleerd. Achteraf terugkijkend, bleek ik op een spirituele ontdekkingsreis te zijn naar mezelf en wie ik diep van binnen ben.

Passie

Al deze ontdekkingen en inspanningen hebben ertoe bijgedragen dat ik me door de jaren heen beter, gezonder en gelukkiger ben gaan voelen met meer levensenergie, richtingsgevoel en betekenis. Stapje voor stapje dichter bij mezelf komen en beseffen dat mijn leven een dieper doel dient. Dat alles wat ik heb meegemaakt lessen in zich droegen en me bewuster maakten van wat ik in dit leven op deze aarde te doen heb. Ervaren, leren, groeien, m’n schaduwkanten onder ogen zien, helen van alle wonden, onvoorwaardelijk van mezelf leren houden, mijn hart openen, in mijn kracht gaan staan en me herinneren wie ik in essentie ben. Thuiskomen bij mezelf.

Bijkomend gevolg is dat ik nu ‘genieten’ en ‘plezier maken’ aan dit rijtje heb toegevoegd. Nog steeds is dagelijks hiermee bezig zijn iets waar ik heel blij van word; Mezelf verdiepen in alles wat met bewustzijnsontwikkeling, zelfrealisatie en (borst)gezondheid te maken heeft en dat nu ook uitdragen en anderen hiermee begeleiden.

Wens

De gezondheid, rust, levensvreugde, dankbaarheid, verbinding en balans die ik ondertussen ervaar in mijn leven gun ik iedereen. Ik wil graag mijn bijdrage leveren aan een mooiere wereld en die begint toch altijd eerst bij onszelf. In mijn ogen hebben we allemaal deze helende bewustwordingsweg te gaan en ons schaduwwerk te doen. Helen op individueel niveau is heling voor het collectief. Dan zal die nieuwe aarde er komen met gezondere, gelukkigere mensen in verbinding met zichzelf, de natuur en elkaar. Wij zijn zelf de creators van de kwaliteit van ons leven en van onze binnen- en buitenwereld.

Door mijn eigen unieke pad te bewandelen heb ik een schatkist aan informatie, tools en technieken verzameld, die ik graag met je wil delen en waar ik mee werk in mijn praktijk. Voorwaarde is wel dat je je openstelt voor het onbekende, kiest voor jezelf en de verantwoordelijkheid neemt over jouw gezondheid en levensgeluk. Dan zullen we samen een mooie, magische en helende gezondheidsreis kunnen maken. Ik loop graag een stukje mee ♥

Training en opleiding

MSTR® Littekenbehandeling

Elian Krekels – 2023

Chinese voedingsleer en stofwisselingstype

Hypnosementor / Maatwerk in Voeding – 2022

Lomi Lomi Hawaiian Healing

Zonnevlecht Opleidingen – 2022

Energetische Massage

Healing Space – 2022

VLOW® Borstweefseltherapie

Lifestream Opleidingen – 2021

Transformatief coachen

Bridgeman Academy – 2021

Ontgiften en sapvasten

Gezond Sapvasten – Maartje Wijnhoven – 2014

Orthomoleculaire Voeding en Therapie

SOE Almere – 2013

Body en Mind Massage

HS Natuurgeneeskunde Hippocrates – 2010

HBO Huidtherapie

Hogeschool Utrecht – 2008

Let your heart guide you

Wil jij zelf de regie in handen en je borstgezondheid verbeteren?

Contact

06-14591451
info@holyhealthhouse.nl

 

Adresgegevens

J. Boezerstraat 43
2552 DK Den Haag

Openingstijden
(op afspraak)

Maandag        11:00 - 18:00
Donderdag     11:00 - 18:00
Vrijdag            11:00 - 18:00

 

Schrijf je bericht

Fotocredit's: Mystic Meeting
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Klachtenregeling
KvK: 86694375
BTW: NL004295495B65

SoloPartners lidnr: 137815