Energetische massage
voor vrouwen

“Alles is energie”

Dit is de basis van de natuurgeneeskunde en daar is niks zweverigs aan. De beroemde wetenschapper Albert Einstein zei het al: “Dat wat wij materie noemen is in feite energie waarvan de trilling is verlaagd, opdat deze waarneembaar wordt voor onze zintuigen”.

Als alles energie is dan zijn wij dat dus ook. Ons lichaam, gedachten, overtuigingen, herinneringen, woorden, emoties.

Door omgevingsinvloeden (voeding, stress, leefstijl), opgekropte emoties of vastgeroeste denkbeelden kan ons energiesysteem verstoord raken en zich gaan vastzetten in de lichaamscellen. De energie kan dan niet meer vrij stromen en blokkeert, wat uiteindelijk kan leiden tot fysieke, mentale en emotionele klachten of zelfs chronische ziekte.

Wat is een

energetische massage?

Velen zijn wel bekend met de voordelen van een klassieke massage; De spieren, bloedsomloop en lymfesysteem wordt geactiveerd waardoor verzurende en toxische stoffen beter kunnen worden afgevoerd en het lichaam soepeler en ontspannen aanvoelt.

Een energetische massage legt daarnaast nog meer de focus op de energiebanen (meridianen) en acupunctuurpunten (Chinese geneeskunde). Door te werken op deze specifieke gebieden met soms heel diepe en soms heel lichte druk, kunnen mentaal-emotionele thema’s aangeraakt worden. Door de massage kan deze energie in beweging gebracht worden waardoor vastgezette spanning en blokkades kunnen worden losgemaakt en emoties beter gaan stromen.

Het biedt ruimte en aandacht voor soms nog onbewuste stukken en zorgt ervoor dat je beter kunt doorvoelen en uiten wat er speelt, waardoor je meer in contact komt met jezelf. Dit geeft helderheid en een lichter, opgeruimd gevoel. Het heeft ook een positieve invloed op je gedachtenstroom en herinneringen die opgeslagen lagen in het celgeheugen kunnen boven komen drijven.

Wat brengt het jou?

Een energetische massage is een helende reis in jezelf. Het kan je helpen de weg naar binnen te maken en dieper in contact te komen met je essentie. Het nodigt je uit voor een proces van zelfonderzoek.

♥ Het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd
♥ Beter voelen en meer contact met je lichaam
♥ Je voelt je fitter, energieker en krachtiger
♥ Betere doorbloeding en lymfestroming
♥ Emoties en energie gaan beter stromen
♥ Doorbreken van emotionele blokkades
♥ Afvalstoffen worden beter afgevoerd
♥ Meer balans en innerlijke rust
♥ Uit je hoofd, in je lijf (geaard)
♥ Lichter en opgeruimd gevoel
♥ Meer helderheid in je hoofd
♥ Verwerken van oude pijn
♥ Meer levensenergie
♥ Ontspanning

 

Praktische info

  ♥ Tijdens een warm magnesium voetenbad bespreken we kort je intentie. Hoe zit je in je vel, wat speelt er, welke gebieden in je lichaam vragen aandacht?
  ♥ Afhankelijk van de tijd die we hebben worden je rug, benen, voeten, buik, armen en/of hoofd gemasseerd met warme amandel/ jojobaolie.
  ♥ Er wordt een veilige, serene sfeer gecreëerd zodat alles wat zich aandient, zich kan openbaren.
  Evocatieve, helende muziek zorgt ervoor dat je je aandacht nog beter naar binnen kan richten en geeft extra verdieping.
  ♥ Na de massage is er ruimte om even rustig bij te komen met water of thee en bespreken we kort na hoe het voor je was.

  Jouw investering: € 90,- (90 min.)


  5-massagekaart 90 min: € 425,- (ipv 450,-)

  5-massagekaart 60 min: € 325,- (ipv 350,-)
  (In 1x vooraf betaald en 1 jaar geldig)

  Om zoveel mogelijk uit deze massage te halen is het advies te kiezen voor een consult van 90 minuten. Dan is er alle tijd om voor- en achterzijde inclusief armen en hoofd, te behandelen. Als je toch liever een kortere massage wilt, kun je kiezen voor 60 minuten.

  Jouw investering: € 70,-

  << Ik geloof in voelen, mijn lichaam wijst me de weg >>

  Ervaringen van andere vrouwen

  Ik heb al veel soorten massages en energiebehandelingen ervaren, maar de energetische massage was nog nieuw voor mij. Het is een fijne manier om diep te ontspannen en mijn energiesysteem goed te laten doorstromen. Kelly is een warme vrouw, die haar werk met aandacht en liefde doet. Haar praktijk aan huis is knus ingericht, waardoor ik me gelijk op mijn gemak voelde. In combinatie met de persoonlijke aandacht bracht de energetische massage mij ook nieuwe inzichten, wat ik erg waardevol vond. Ik kom graag eens terug!

  Kim

  Na een tijdje in het ziekenhuis was mijn conditie slecht en ik had last van vermoeidheid. Daarom ben ik bij Kelly geweest om een energetische massage uit te proberen. Ik kan niet anders zeggen dat dit heel positief heeft uitgepakt! Kelly neemt uitgebreid de tijd. De massage was heel erg fijn, je voelt dat zij haar werk heel professioneel en met veel aandacht en gevoel doet. Nog mooier was dat ik volgende dag veel energieker wakker werd, een duidelijk merkbaar en voor mij onverwachts verschil met de weken ervoor. Ik kan iedereen aanraden om een energetische massage bij Kelly te boeken.

  Marijn

  De energetische massage was een nieuwe beleving. Er werd gewerkt op zowel meridianen als spieren, wat een zeer ontspannend effect heeft. Kelly is een kundige masseur die haar passie volgt en dat merk je terug in de intensiteit van haar behandelingen.

  Nanette

  Ik werd heel vriendelijk ontvangen door Kelly en voelde mij hierdoor direct op mijn gemak.
  Mijn intentie voor de massage was meer mijn onderlichaam voelen omdat ik nogal in mijn hoofd zat. Daar werd zeker rekening mee gehouden waardoor ik meer het gevoel in mijn onderlichaam ging ervaren. Ik voelde mij hierdoor volledig en ontspannen. De massage werd heel rustig en met veel aandacht gegeven en dat was heel fijn.
  Ik vind Kelly een hele fijne masseuse en zou haar zeker aanraden. Het was een hele complete massage, met fijne muziek, heerlijke olie en geuren speciaal op mij afgestemd, ik voelde mij heel speciaal en ontspannen. Ik kom graag weer een keer terug.

  Yvonne

  Ik kwam bij Kelly omdat ik behoefte had aan een massage met aandacht voor de energie en gevoelens in mijn lijf. Ik heb via internet gezocht op ‘spirituele massage’, ik wilde het last minute én op maandag. Dat het bij haar aan huis leek te zijn sprak mij aan, ik had behoefte aan persoonlijk contact. Ik voelde mij erg welkom en op mijn gemak gesteld, een schone, gezellige, warme veilige plek, zo beleefde ik de ruimte waar de massage plaatsvond. De massage heeft bij mij direct spanning weggenomen en in de dagen na de afspraak voelde ik echt wel nieuwe energie stromen. Ik vond het fijn om aan het begin een kaart te mogen trekken en daar even bij stil te staan. Ik zou Kelly aanraden bij vrienden of familie die al kennis hebben gemaakt met hun spirituele kant, maar ook bij mensen die ervoor open staan om op deze manier met hun lijf bezig te zijn.

  Nieke

  “Where focus goes, energy flows”
  – Tony Robbins

  Wil jij zelf de regie in handen en je gezondheid verbeteren?

  Contact

  06-14591451
  info@holyhealthhouse.nl

   

  Adresgegevens

  J. Boezerstraat 43
  2552 DK Den Haag

  Stel je vraag

  Informatie

  Fotocredit's: Mystic Meeting
  Algemene voorwaarden
  Privacyverklaring
  Klachtenregeling
  KvK: 86694375
  BTW: NL004295495B65

  SoloPartners lidnr: 137815