Lomi Lomi Hawaiian Healing
voor vrouwen

Wat is Lomi Lomi?

Een prachtig transformatie- en helingsritueel waar massage, beweging, muziek en energiewerk samenkomen. Vaak wordt er gedacht dat Lomi Lomi een Hawaiiaanse massage van golvende bewegingen met de onderarmen en handen is. Maar het is veel meer dan dat. Het is een eeuwenoude spirituele, helende traditie die vroeger van generatie op generatie werd doorgegeven en als tempelritueel ingezet om fysiek ongemak en negatieve emoties zoals angst en woede (die als veroorzaker van ziekte en geestelijke disharmonie werd beschouwd) te verwijderen. Alles is gericht op het weer goed laten doorstromen van de lichaamsenergie en de verbinding versterken / herstellen met onze liefdevolle essentie.

Aloha en Mana

Er wordt gemasseerd met de liefdevolle ‘Aloha-spirit’, wat verwijst naar het eren van de goddelijke aanwezigheid. ‘Ik zie het goddelijke in jou en ik zie het goddelijke in mezelf’ is dus eigenlijk wat er gezegd wordt wanneer je wordt begroet met ‘Aloha’. De liefde uit het hart stroomt via de handen de massage in (the loving touch) en maakt zo een verbinding met de bron van het leven. Ook is ademwerk (Ha-breath) tijdens deze massage heel belangrijk. Onze adem vitaliseert en herstelt de levenskracht / levensenergie (Mana). Het gebed (Pule), de flying dance meditatie vooraf en de Hula (dans) rond de massagetafel draagt ook bij aan een goede energiestroom en houdt de energie hoog. 

Wat brengt het jou?

Tijdens deze helende, koesterende lichaamsmassage zijn persoonlijke ontwikkeling en transformatie belangrijke elementen;

♥ Negatieve gedachten, overtuigingen en gevoelens krijgen weer ruimte en emoties kunnen weer vrij stromen.
♥ Doorbreken van emotionele blokkades en verwerken van oude pijn
♥ Meer in harmonie met jezelf, anderen, de natuur en met de bron
♥ Betere doorbloeding en lymfestroming, sterker immuunsysteem
♥ Afvalstoffen worden opgeruimd, fysieke en emotionele detox
♥ Jezelf beter kunnen omarmen met alles wat je bent
♥ Een sterkere verbinding met de spirituele bron
♥ Lichaam, bewustzijn en ziel in verbinding
♥ Meer vitaliteit, zachte kracht en heelheid
♥ Meer balans, innerlijke rust en gronding
♥ Meer levensenergie en levenskracht
♥ Diepe ontspanning en overgave
♥ Peace of mind

<< Thuiskomen in zelfliefde, thuiskomen in je hart >>

Praktische info

♥ Vooraf ontvang je een kort intakeformulier, zodat we ons beiden kunnen voorbereiden en ik muziek kan uitzoeken op jouw thema.
♥ Tijdens een warm magnesium voetenbad bespreken we jouw intentie of hartenwens. Wat zou je graag willen loslaten, transformeren en manifesteren? Dit wordt de focus van jouw Lomi Lomi sessie.
♥ De ademhalingsoefening en visualisatie helpt je te gronden zodat je al dieper in je lichaam zakt.
♥ Tijdens de Lomi massage lig je op de verwarmde massagetafel met speciaal hoeslaken, waardoor er makkelijker onder het lichaam gemasseerd kan worden.
♥ De intieme delen worden discreet en veilig afgedekt met een sarong, maar de rest van je lichaam is vrij van kleding. Je borstgebied wordt ook gemasseerd, maar je tepels niet.
♥ Je ontvangt een totale lichaamsmassage met veel warme olie, waarbij de voor- en achterzijde van je lichaam wordt behandeld.
♥ Na de massage kun je nog even rustig bijkomen met water of thee en bespreken we kort na hoe het voor je was.

Jouw investering: € 110,- (90 min.)

Opu Huli buikmassage

Deze zachte maar diepe buikmassage is een van de belangrijkste onderdelen van de Lomi Lomi massage. In onze Opu (buik) ligt ons grote spijsverteringsorgaan. Na’au genoemd in het Hawaiiaans, wat ook ‘hart en ziel’ betekent.
Deze massage kan ingezet worden bij spijsverteringsklachten, verstopping, lage rugpijn, balanceren van autonoom zenuwstelsel of stress in de buikregio zoals klachten bij menstruatie of vruchtbaarheid. Het heeft ook een positief effect op de psoas (ook wel spier van de ziel of stress-spier genoemd), de spiergroep die de verbinding maakt tussen boven- en onderlichaam en waar veel emotionele spanning opgeslagen wordt.

Jouw investering: € 50,- (45 min.)

Ervaringen van andere vrouwen

Lomi lomi is een ritueel en een ‘in beweging zetter’ van wat er in de diepere lagen speelt. Compleet met voorgesprekje, ademhalingsoefening, aarding en loslaten van oude ballast is het een prachtige manier om op energetische wijze schoongemaakt te worden. Zoals de Hawaianen het gewend zijn te doen en zoals Kelly het zo prachtig vertaalt naar het nu en alles in ere houdt, zelfs het bijpassende gebed en authentieke muziek. Kelly geeft zich helemaal in alle details. Heel mooi om mee te maken. Voor mij persoonlijk was het een duidelijk moment van weer even pas op de plaats maken en voelen hoeveel stress er in mijn lijf zat en dat afvloeien.

Rivka

Wauw, wat was het Lomi Lomi ritueel en massage bijzonder. Eerst werd ik liefdevol uitgenodigd om bepaalde thema’s los te laten in mezelf en mijn leven. Daarna dronken we een lekker kopje rauwe cacao, waarna een heerlijke flowy massage volgde. Ik kende deze massagevorm nog niet en was verrast door de verzachting die het me gaf. Op de massagetafel maakte ik een verdiepend innerlijk reisje en ik stapte er nadien vanaf met meer rust en nieuwe (zelf)inzichten. Kelly is een lieve vrouw die haar werk met warme aandacht doet; bij haar ben je zowel letterlijk als figuurlijk in goede handen!

Jiska

Ik wilde weer eens van top tot teen een aanraking ontvangen. En bij Kelly was ik écht aan het juiste adres. Het helemaal naar jezelf teruggaan, een kaart mogen trekken op iets waar je mee bezig bent, wilt aanpakken of verheldering in wilt hebben was super fijn en uniek. De aanpak was erg comfortabel en fijn. Ik zou dit elke vrouw aanbevelen!

Rosalie

In mijn zoektocht naar meer ‘mentaal licht’ kwam ik bij Kelly terecht. De LomiLomi massage gaf mij een extra duwtje in de juiste richting. De ademhalingstechniek gebruik ik nog dagelijks en helpt mij kalm te worden en te blijven in stressvolle periodes. Wat ik als zeer prettig ervaren heb, is het gevoel dat Kelly ten alle tijden in het nu is. Haar gedachten zijn volledig bij de massage en er is geen gevoel van oordeel. Dit zorgde ervoor dat ik snel kon loslaten en mij kon overgeven aan de LomiLomi.

Barbara

Ik ben bij Kelly geweest voor het Ho’oponopono ritueel en de Lomi Lomi massage. Het ritueel heeft mij erg geholpen in het loslaten van oude stukken en Kelly heeft mij hierin heel goed begeleidt. Het geeft een heel vredig gevoel. De Lomi Lomi massage was een waar thuis komen in mijn lichaam en heeft geholpen om beter bij mijn gevoel te komen. Kelly geeft een geborgen en veilig gevoel en zorgt dat je helemaal kunt ontspannen. Ik heb dit als heel prettig en vertrouwd ervaren. Ik zou deze healing aanraden aan eenieder die even vast loopt, stukken wilt healen of ontspanning zoekt in alle hectiek. Ik merk de dagen na de sessie dat ik beter bij mezelf kan blijven en mijzelf goed kan aanvoelen.

Lucie

Een aantal jaren geleden had ik een LomiLomi massage ontvangen en daar had ik geen goede ervaring mee dus toen ik zag dat Kelly deze massage gaf wilde ik deze graag een keer op een andere manier ervaren. De ontvangst was super fijn en de ruimte voelde heel sereen en straalde rust uit, ik voelde mij direct op mijn gemak. Het ritueel vond ik heel mooi en gaf mij weer een extra bevestiging om met mijn intentie aan de slag te gaan. De LomiLomi massage heb ik als heel prettig ervaren, heel zacht en de lange bewegingen en de muziek zorgde ervoor dat ik mij volledig kon ontspannen. Ik zou Kelly zeker aanbevelen omdat ze heel fijne massages geeft, het voelbaar is dat ze liefdevol te werk gaat en ze de tijd er echt voor neemt.

Yvonne

Wil jij zelf de regie in handen en je gezondheid verbeteren?

Contact

06-14591451
info@holyhealthhouse.nl

 

Adresgegevens

J. Boezerstraat 43
2552 DK Den Haag

Stel je vraag

Informatie

Fotocredit's: Mystic Meeting
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Klachtenregeling
KvK: 86694375
BTW: NL004295495B65

SoloPartners lidnr: 137815