Lomi Lomi Hawaiian Healing
voor vrouwen

Wat is Lomi Lomi?

Een prachtig transformatie- en helingsritueel waar massage, beweging, muziek en energiewerk samenkomen. Vaak wordt er gedacht dat Lomi Lomi een Hawaiiaanse massage van golvende bewegingen met de onderarmen en handen is. Maar het is veel meer dan dat. Het is een eeuwenoude spirituele, helende traditie die vroeger van generatie op generatie werd doorgegeven en als tempelritueel ingezet om fysiek ongemak en negatieve emoties zoals angst en woede (die als veroorzaker van ziekte en geestelijke disharmonie werd beschouwd) te verwijderen.

Aloha en Mana

Er wordt gemasseerd met de liefdevolle ‘Aloha-spirit’, wat verwijst naar het eren van de goddelijke aanwezigheid. ‘Ik zie het goddelijke in jou en ik zie het goddelijke in mezelf’ is dus eigenlijk wat er gezegd wordt wanneer je wordt begroet met ‘Aloha’. De liefde uit het hart stroomt via de handen de massage in (the loving touch) en maakt zo een verbinding met de bron van het leven. Ook is ademwerk (Ha-breath) tijdens deze massage heel belangrijk. Onze adem vitaliseert en herstelt de levenskracht / levensenergie (Mana). Het gebed (Pule), de flying dance meditatie vooraf en de Hula (dans) rond de massagetafel draagt ook bij aan een goede energiestroom en houdt de energie hoog. Alles is gericht op het weer goed laten doorstromen van de lichaamsenergie.

<< Thuiskomen in zelfliefde, thuiskomen in je hart >>

Een zuiveringsmethode

Ho’oponopono is een spirituele zelfvergevings- en genezingsmethode om jezelf te bevrijden van alles wat je hindert in je leven en om geestelijk vrij te worden van alles wat je tegenhoudt om spiritueel / emotioneel te groeien en je licht weer te laten schijnen. Het is een mooi pad naar innerlijke en uiterlijke vrede.

Door middel van de 4 zinnetjes (het spijt me, vergeef me, dankjewel, ik houd van je) bevrijd je jezelf van de energetische binding van zelfbestraffing en vermeende onvolmaaktheid. Hierdoor krijg je je zelfwaardering weer terug en ervaar je meer innerlijke rust.

Letterlijk betekent Ho’oponopono ’rechtzetten, corrigeren en weer goed maken’ en is een zuiveringsproces vanuit Aloha (liefde) om conflicten mee op te lossen en thema’s aan te pakken die maar niet in beweging komen. Vastzittende stukken (blokkades) zoals angst, verdriet, pijn, boosheid, schaamte of schuldgevoel, maar ook zorgen, overtuigingen of destructieve relatiepatronen kunnen hiermee worden opgeruimd.
Door de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor je leven, in te zien wat je zelf hebt gecreëerd en jezelf hiervoor te vergeven, kan heling ontstaan. Het herstelt de harmonie tussen onze verschillende bewustzijnsniveaus (hoger bewustzijn, rationeel en onderbewuste) waardoor een betere verbinding en samenwerking met de innerlijke bron ontstaat. Hierdoor gaat ook onze Mana (levensenergie) weer beter stromen en zal er meer balans worden ervaren. Door dit innerlijk werk te doen, zullen je relaties en de wereld buiten jou ook verbeteren. Zo binnen, zo buiten.

Wat brengt het jou?

Tijdens het Lomi Lomi ritueel is er veel liefdevolle aandacht voor jou en ontvang je een helende, koesterende lichaamsmassage. Persoonlijke ontwikkeling en transformatie zijn belangrijke elementen tijdens deze massage;

♥ Negatieve gedachten en gevoelens krijgen weer ruimte en emoties kunnen weer vrij stromen.
♥ Meer bevrijd van belemmerende gedachten, overtuigingen of emoties
♥ Doorbreken van emotionele blokkades en verwerken van oude pijn
♥ Meer in harmonie met jezelf, anderen, de natuur en met de bron
♥ Betere doorbloeding en lymfestroming, sterker immuunsysteem
♥ Afvalstoffen worden opgeruimd, fysieke en emotionele detox
♥ Jezelf beter kunnen omarmen met alles wat je bent
♥ Een sterkere verbinding met de spirituele bron
♥ Lichaam, bewustzijn en ziel in verbinding
♥ Meer vitaliteit, zachte kracht en heelheid
♥ Meer balans, innerlijke rust en gronding
♥ Meer levensenergie en levenskracht
♥ Opgelost conflict en gezuiverd hart
♥ Diepe ontspanning en overgave
♥ Vrede en peace of mind

Praktische info

♥ Je wordt vooraf via mail uitgenodigd een kort intakeformulier in te vullen, zodat we ons beiden kunnen voorbereiden en ik muziek kan uitzoeken op jouw thema.
♥ We zullen eerst starten met een uitgebreid voorgesprek en een mooi Ho’oponopono vergevingsritueel waarbij jouw intentie of hartenwens duidelijk wordt. Wat zou je graag willen transformeren, loslaten of manifesteren? Dit wordt de focus van jouw Lomi Lomi sessie.
♥ Tijdens de Lomi behandeling lig je direct op de verwarmde massagetafel zonder laken, waardoor er makkelijker onder het lichaam gemasseerd kan worden.
♥ Je ligt bloot, maar alle intieme delen worden discreet en veilig afgedekt met een sarong.
♥ Je ontvangt een totale lichaamsmassage met veel warme olie, waarbij de voor- en achterzijde van je lichaam wordt behandeld.
♥ Na de massage kun je nog even rustig bijkomen met water of thee en bespreken we kort na hoe het voor je was.

Jouw investering: € 130,- (120 min.)

Wil je graag een kortere Lomi Lomi ervaring zonder het uitgebreide ritueel vooraf? Dan kun je ook kiezen voor alleen de Lomi massage van 90 minuten.

Jouw investering: € 110,-

Opu Huli buikmassage

Deze zachte maar diepe buikmassage is een van de belangrijkste onderdelen van de Lomi Lomi massage. In onze Opu (buik) ligt ons grote spijsverteringsorgaan. Na’au genoemd in het Hawaiiaans, wat ook ‘hart en ziel’ betekent.
Deze massage kan ingezet worden bij spijsverteringsklachten, verstopping, lage rugpijn, balanceren van autonoom zenuwstelsel of stress in de buikregio zoals klachten bij menstruatie of vruchtbaarheid. Het heeft ook een positief effect op de psoas (ook wel spier van de ziel of stress-spier genoemd), de spiergroep die de verbinding maakt tussen boven- en onderlichaam en waar veel emotionele spanning opgeslagen wordt.

Jouw investering: € 50,- (45 min.)

<< Forgiveness is not a one-time thing. Forgiveness is a lifestyle. – Martin Luther King >>

Ervaringen van andere vrouwen

Lomi lomi is een ritueel en een ‘in beweging zetter’ van wat er in de diepere lagen speelt. Compleet met voorgesprekje, ademhalingsoefening, aarding en loslaten van oude ballast is het een prachtige manier om op energetische wijze schoongemaakt te worden. Zoals de Hawaianen het gewend zijn te doen en zoals Kelly het zo prachtig vertaalt naar het nu en alles in ere houdt, zelfs het bijpassende gebed en authentieke muziek. Kelly geeft zich helemaal in alle details en hoe het hoort. Heel mooi om mee te maken. Voor mij persoonlijk was het een duidelijk moment van weer even pas op de plaats maken en voelen hoeveel stress er in mijn lijf zat en dat afvloeien.

Rivka

In mijn zoektocht naar meer ‘mentaal licht’ kwam ik bij Kelly terecht. De LomiLomi massage (en de rituelen) gaven mij een extra duwtje in de juiste richting. De ademhalingstechniek gebruik ik nog dagelijks en helpen mij kalm te worden en te blijven in stressvolle periodes. Wat ik als zeer prettig ervaren heb, is het gevoel dat Kelly ten alle tijden in het nu is. Haar gedachten zijn volledig bij de massage en er is geen gevoel van oordeel. Dit zorgde ervoor dat ik snel kon loslaten en mij kon overgeven aan de LomiLomi.

Barbara

Ik ben bij Kelly geweest voor het Ho’oponopono ritueel en de Lomi Lomi massage. Het ritueel heeft mij erg geholpen in het loslaten van oude stukken en Kelly heeft mij hierin heel goed begeleidt. Het geeft een heel vredig gevoel. De Lomi Lomi massage was een waar thuis komen in mijn lichaam en heeft geholpen om beter bij mijn gevoel te komen. Kelly geeft een geborgen en veilig gevoel en zorgt dat je helemaal kunt ontspannen. Ik heb dit als heel prettig en vertrouwd ervaren. Ik zou deze healing aanraden aan eenieder die even vast loopt, stukken wilt healen of ontspanning zoekt in alle hectiek. Ik merk de dagen na de sessie dat ik beter bij mezelf kan blijven en mijzelf goed kan aanvoelen.

Lucie

Wil jij zelf de regie in handen en je gezondheid verbeteren?

Neem contact op

Kelly de Kraker
06-14591451
info@holyhealthhouse.nl

 

Praktijkadres

J. Boezerstraat 43
2552 DK Den Haag

Stel je vraag

© Holy Health House 2022 | Algemene voorwaardenPrivacyverklaringKlachtenregeling | Foto's: Mystic Meeting