Orthomoleculair voedings- en supplementadvies

Herken je 1 of meerdere van onderstaande punten?

Je hebt gezondheidsklachten en wilt dit met de juiste voeding en supplementen aanpakken.

Je voelt je overprikkeld en vermoeid, komt energie tekort en/of slaapt slecht.

Je ziet met al die foodtrends door de bomen het bos niet meer en wilt graag persoonlijk uitleg over wat nu precies gezonde voeding is en wat bij jou past.

Je vraagt je af wat nu de verschillen zijn tussen al die merken voedingssupplementen en welke je moet kiezen.

Je wilt graag eens een reinigingskuur (detox) doen om je lichaam te ontzuren en te ontgiften, maar weet niet hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Je wilt weten hoe je voedingstekorten kunt voorkomen en welke supplementen hierbij passen.

Je wilt graag je voeding en leefstijl verbeteren en vindt het fijn om daar begeleiding bij te krijgen.

Je eet vegetarisch of veganistisch en wilt weten welke voedingstekorten je in de gaten moet houden.

Je wilt gezonder gaan eten in een speciale situatie, zoals bij afslanken, aankomen, zwangerschap, hormoondisbalans, sport of ouder worden.

Waarom orthomoleculaire voeding en supplementen?

Inmiddels is wel duidelijk dat slechte eetgewoonten en leefstijl een rol spelen bij het ontstaan van diverse gezondheidsproblemen. Ons westerse voedingspatroon biedt helaas niet altijd meer de nodige nutriënten om het lichaam optimaal te laten functioneren. Industriële landbouwmethoden en milieuvervuiling heeft de kwaliteit van voeding sterk verslechterd. We leven in een gehaaste (gif)maatschappij waarin onze maaltijd vaak niet meer de tijd krijgt die nodig is en het stuk vis op ons bord is sterk verontreinigd. Kortom, het is nog best lastig om optimaal gevoed te zijn en het lichaam heeft het soms zwaar te verduren.

Orthomoleculaire voeding en supplementen richten zich op het binnenkrijgen van de juiste en optimale (orthos) hoeveelheid natuurlijke voedingsstoffen (moleculen) en zo min mogelijk schadelijke stoffen, door middel van een volwaardig voedingspatroon. Op deze manier wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteund. Met behulp van vitamines, mineralen, vetzuren, antioxidanten, aminozuren, probiotica, enzymen, vezels, kruiden en/of spoorelementen uit pure, onbewerkte voeding en supplementen worden belangrijke processen hersteld en geoptimaliseerd. Hiermee kan iedereen in de basis aan een gezond lichaam werken. Zonder beperkend dieet, maar met een duurzame en gezonde eetstijl waar je blij van wordt.

 

<< Inzicht is de eerste stap naar verandering >>

Wat brengt het jou?

Door soms al kleine wijzigingen in je eet- en leefstijl kun je je fitter voelen en verschillende soorten klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Denk dan aan vermoeidheid, weinig energie, spijsverteringsproblemen, huidaandoeningen, allergieën of intoleranties, concentratie- en/of geheugenproblemen, hormonale schommelingen of lage weerstand.

Jouw gezondheidsvoordelen;

♥ Meer inzicht in welke voeding en supplementen bij jou past
♥ Positiever zelfbeeld doordat je beter voor jezelf zorgt
♥ Je zit lekkerder in je vel met een een mooiere huid
♥ Je voelt je fitter, energieker en krachtiger
♥ Minder risico op hart- en vaatziekten
♥ Stabielere bloedsuikerspiegel
♥ Minder fysieke ongemakken
♥ Minder snoepen en cravings
♥ Sterker immuunsysteem
♥ Betere darmgezondheid
♥ Tragere veroudering
♥ Beter gewicht
♥ Trots

 

Wil je hiermee aan de slag?

  ♥ Aan de hand van het intakeformulier onderzoeken we tijdens het eerste consult wat je huidige voedingsgewoonten zijn, bespreken we je doelen/wensen en waar je tegenaan loopt.
  ♥ Je krijgt persoonlijke voedings- en supplement adviezen en praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt.
  ♥ Daarnaast krijg je overige leefstijltips die zullen bijdragen aan een betere gezondheid.
  ♥ Achteraf krijg je een samenvattend rapport van alle aanbevelingen op de mail, zodat je niets vergeet en je stap voor stap je nieuwe voedingsgewoonten kunt toepassen.
  Kort evaluatiemoment na 3/4 weken via telefoon. Hoe gaat het en waar sta je nu? Is er behoefte aan meer uitleg en begeleiding?

  Jouw investering: € 125,- (90 min.)

  Ik werk niet met voorgeschreven menu’s of afgewogen recepten. Mijn adviezen zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie en gebaseerd op wetenschappelijke inzichten, opleidingen en mijn eigen jarenlange onderzoek en werkervaring.

  Ik streef ernaar om jou zo snel mogelijk zelfstandig op weg te helpen met je nieuwe voedings- en leefstijlgewoonten. Mocht je toch na dit eerste consult nog ergens tegenaan lopen en behoefte hebben aan meer ondersteuning en verdieping, dan kunnen we een tweede vervolgconsult van 60 minuten inplannen.

  Jouw investering: € 75,-

  Energie voor body en mind

  Wil jij zelf de regie in handen en je gezondheid verbeteren?

  Neem contact op

  Kelly de Kraker
  06-14591451
  info@holyhealthhouse.nl

   

  Praktijkadres

  J. Boezerstraat 43
  2552 DK Den Haag

  Stel je vraag

  © Holy Health House 2022 | Algemene voorwaardenPrivacyverklaringKlachtenregeling | Foto's: Mystic Meeting