Verbeter je gezondheid

en laat je energie weer stromen

Wil jij zelf de regie over jouw eigen gezondheid?

Creëer gezonde gewoontes met optimale voeding die bij jou past

Krijg inzicht in jouw borstgezondheid

Ontspan en ontwikkel meer lichaamsbewustzijn

Holy Health House

is een warme, veilige thuishaven waar het draait om gezondheid in de breedste zin van het woord. Gezond zijn op alle lagen; Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Het gaat over heling, heelheid, herstellen en in balans brengen van processen die niet lekker lopen. Ons lichaam is ons heilig huis waarin we wonen. Onze ziel huist in ons lijf. We voelen, denken, ervaren en leven erin en deze aspecten zijn altijd met elkaar verbonden en van invloed op elkaar. Deze holistische benadering is de basis van alle consulten en behandelingen. Er wordt breed gekeken naar je gehele leefstijl (voeding, ontspanning, beweging en mindset) en je wordt transformatief gecoacht waar dat passend is. Ik werk pragmatisch en intuïtief en geloof erin dat iedereen zijn eigen gezondheid naar een hoger niveau kan tillen, mits je er ook zelf de verantwoordelijkheid voor neemt.

Ik help je mee JOUW weg te vinden vanuit JOUW eigen wijsheid.

Aanbod

Orthomoleculair voedings- en supplementadvies

Krijg inzicht in welke gezonde voeding en aanvullende supplementen bij jou passen en hoe je je leefstijl nog kunt verbeteren met slimme tools.

Borstweefseltherapie

Voorkomen en aanpakken van borstklachten door een borstweefselbehandeling. Deze ontspannende behandeling van de borsten geeft verzachting en maakt het weefsel weer soepel. Je krijgt ook veel tips om zelf thuis hiermee aan de slag te gaan.

Energetische massage

Een volledige lichaamsmassage die gericht is op fysieke en geestelijke ontspanning. Vastzittende emoties en geblokkeerde energie komt weer in beweging en gaat weer stromen. Hierdoor ervaar je meer rust in je hoofd, levensenergie en flow. Je voelt je meer ‘thuis’ bij jezelf.

Herbalanceer je energie

op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau

© Holy Health House 2022 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring | Klachtenregeling | Foto’s: Mystic Meeting